Anoniem betalen, dat kan!!


PrivacyGuru is er niet alleen om lekker lustig en ongegeneerd er op los te bloggen. Ook geeft PrivacyGuru inzicht in de duistere dingen van het internet. Want ook al wilt onze regering u doen geloven dat er altijd en eeuwig op u gelet wordt, dat wilt nog niet zeggen dat Nederland geen dode hoeken kent. Een daarvan is toch het anoniem kunnen betalen via het internet. Want dit is wel degelijk nodig omdat betalings gegevens niet alleen worden gebruikt om producten mee te betalen, maar simpelweg ook om een nieuw profiel van u aan te kunnen maken, met al deze gegevens. En dat willen we gewoonweg niet. Betalingsverkeer hoort anoniem te zijn voor betaler en ontvanger. En PrivacyGuru weet hoe dat kan.

Want betalen via het internet wordt steeds makkelijker, maar ook steeds vervelender als klant. Was vroeger je naam en adres voldoende om een artikel verstuurd te krijgen, tegenwoordig vragen ze om alles wat niet zou hoeven. Tevens creëren ze tegenwoordig maar een eigen privacy policy welke gewoonweg niet door de beugel kunnen. Ze zeggen dan op te komen voor de privacy van de klant, maar stellen het opgeven van een telefoonnummer wel als verplicht.

PrivacyGuru geeft hieronder in het betaalde artikel aan hoe men anoniem kan betalen via het internet. Handig voor vele digitale content zonder dat men jouw privé gegevens in hun handen krijgt.

This article is exclusive, use Cleeng to view it in full.

Exclusive content
Al een Cleeng account?
 

Anoniem betalen via het internet met een creditcard? Dit is gewoon mogelijk en vooral aan te raden.

Beoordeling
Gratis lezen na aanmelding
Gratis kijken na aanmelding
Gratis toegang na aanmelding
Lees nu gratis
Bekijk nu gratis
Geef gratis toegang
Koop dit artikel €2.99
Koop deze video €2.99
Koop dit item €2.99
Powered by

1 reactie op “Anoniem betalen, dat kan!!

  1. Pingback: Contant geld afschaffen is in strijd met de privacy wetgeving.