Anoniem betalen, dat kan!!


PrivacyGuru is er niet alleen om lekker lustig en ongegeneerd er op los te bloggen. Ook geeft PrivacyGuru inzicht in de duistere dingen van het internet. Want ook al wilt onze regering u doen geloven dat er altijd en eeuwig op u gelet wordt, dat wilt nog niet zeggen dat Nederland geen dode hoeken kent. Een daarvan is toch het anoniem kunnen betalen via het internet. Want dit is wel degelijk nodig omdat betalings gegevens niet alleen worden gebruikt om producten mee te betalen, maar simpelweg ook om een nieuw profiel van u aan te kunnen maken, met al deze gegevens. En dat willen we gewoonweg niet. Betalingsverkeer hoort anoniem te zijn voor betaler en ontvanger. En PrivacyGuru weet hoe dat kan.

Want betalen via het internet wordt steeds makkelijker, maar ook steeds vervelender als klant. Was vroeger je naam en adres voldoende om een artikel verstuurd te krijgen, tegenwoordig vragen ze om alles wat niet zou hoeven. Tevens creëren ze tegenwoordig maar een eigen privacy policy welke gewoonweg niet door de beugel kunnen. Ze zeggen dan op te komen voor de privacy van de klant, maar stellen het opgeven van een telefoonnummer wel als verplicht.

PrivacyGuru geeft hieronder in het betaalde artikel aan hoe men anoniem kan betalen via het internet. Handig voor vele digitale content zonder dat men jouw privé gegevens in hun handen krijgt.

[cleeng_content id=”823397629″ price=”2.99″ description=”Anoniem betalen via het internet met een creditcard? Dit is gewoon mogelijk en vooral aan te raden.”]Welkom bij het betaalde artikel “Anoniem betalen, dat kan!!” van PrivacyGuru.nl. Allereerst zouden we u willen vragen of u deze content niet zomaar wilt verspreiden, omdat het dan wel eens mogelijk zou kunnen zijn dat de maatregel snel verdwijnt. Dit zou zonde zijn ivm de toenemende mate van privacy schending door webshop verkopers. Deze maatregel is vooral handig als men digitale content wilt kopen waarbij het verzenden van het product niet naar een huis adres hoeft.

Om anoniem te kunnen betalen hebben we een creditcard nodig. Deze is normaliter aan te vragen bij uw bank, maar daarentegen worden al uw bankgegevens gekoppeld aan uw kaart en alle anonimiteit is verdwenen. Dus wat we gaan doen is een anonieme prepaid creditcard aanvragen. En dat gaan we doen bij 3Vcard.nl.

Voordat we dat gaan doen, maken we eerst een anonieme e-mailaccount aan en dit doen we dan bij bijv. Safe-mail.net. Er zijn meerdere free email providers, maar Safe-mail.net is redelijk snel aan te maken en verstuurd encrypted de mails onderling. En we maken hem alleen maar aan om een account aan te kunnen maken op 3Vcard.nl.

Na het aanmaken van een email-account trekken we even de jas aan en gaan we naar de dichtstbijzijnde Primera en daar kopen we CASH een 3vcash voucher. Waarom cash? Omdat anders uw betaalpas gekoppeld zou kunnen worden aan het nummer wat op de voucher staat. Is alles weer voor niks geweest ;). De voucher neemt u mee naar huis die we aldaar gaan activeren.

Maar voordat we deze gaan activeren, raad ik u aan om een VPN verbinding op te zetten, zodat ook niet uw IP gegevens aan alles gelogd wordt.De bedoeling van dit alles is dat we onze privacy beschermen. Dan is het natuurlijk noodzaak dat we dat ook doen ook. Na het opzetten van een VPN verbinding gaan we naar http://www.3vcard.nl. Klik vervolgens op “Activeer je 3V voucher”. Vul daar al je gegevens in en ga dan verder. Bij persoonlijke informatie kan men daar bogus gegevens invoeren.

Als u alle stappen heeft doorstaan heeft u daarna een werkende creditcard welke voor drie maanden geldig is. Handig voor digitale content waarbij u niet uw persoonlijke gegevens wilt doorgeven. Volledig anoniem!!
[/cleeng_content]

One Reply to “Anoniem betalen, dat kan!!”

Comments are closed.