Over PrivacyGuru

PrivacyGuru?
PrivacyGuru is een prive blog geschreven door A. Hoed. Zijn leergebied was mainly gefocussed op het gebied van security en met zijn ervaringen op het gebied van privacy, heeft hij ondertussen zijn eigen mening gecreëerd. Deze wilt ie nu eens uiten op het internet.

Deze blog en PrivacyGuru’s postings zal dan ook voornamelijk gebaseerd zijn op zijn persoonlijke mening met een vleugje fantasie. Wel staat hij open voor ieder ander zijn mening, mits het ten goede komt aan het onderwerp. Flamewars, dreigementen of andere niet passende zaken heeft hij liever niet.

Man, check zijn spelfouten eens
Ja erg heh? Maar hij heeft besloten zijn energie te steken in andere zaken dan spelfouten, zinsopbouw en grammatica. Erger je je toch dood aan zijn fouten…een mailtje sturen kan wellicht je spanning wat verlichten. Maar PrivacyGuru vindt het belangrijk dat je eerst naar jezelf kijkt ipv naar een ander. Want hij is nog nooit iemand tegengekomen die wel perfect was. Dus waarom zou hij dat dan moeten zijn?

Ik wil een klokkenluider zijn, yippie
Nou die heeft hij het liefst. Lekker roddelen over andermans zaken…niks mis mee. Denk je nu dat jouw verhaal perfect op privacyguru.nl past? Stuur eens een mailtje en wellicht neemt hij (uiteraard scrambled) contact met je op.

Ja grappig lolbroek, ik zie nergens een mailadres
PrivacyGuru is erg gesteld op zijn privacy…een beetje internetgast weet wel waar hij naar toe moet mailen. Zo niet, lekker rustig dan. Hij zit niet te wachten op een volle spambox. Maar om de meesten toch tegemoet te komen heb ik een contact formulier toegevoegd.