FBI draait door..u bent een terrorist!!

Ook zo gesteld op uw privacy als u op het internet surft? Thuis of op uw werk of misschien wel in een internetcafe? Ja? Nou, dan bent u een terrorist!! Tenminste, dat vindt de FBI dan. Als je je monitor afschermt in de US in een openbaar internetcafe, dan heb je goed kans dat er binnen no time een FBI agent achter je staat. Want het is namelijk een verdachte handeling als je je monitor afschermt voor buitenstaanders.

Kijk, dat die Amerikanen langzamerhand paranoïde beginnen te worden…dat was iedereen al wel duidelijk.  Maar dat je tegenwoordig je pincode, wachtwoorden en al je top secret documenten van je bedrijf moet delen met vreemden…dat is wel heel erg aan het worden. Want doe je dat niet, dan is de kans groot dat je namelijk een terrorist bent. Want alleen terroristen hebben wat te verbergen, volgens de FBI.

Volgens de FBI kan je een verdacht persoon herkennen in een internetcafe door het volgende op te merken:

  • Wanneer de verdachte bepaalde tools gebruikt om anonimiteit te verschaffen
  • Wanneer de verdachte een encryptie methode hanteert om zijn werk onleesbaar te maken
  • Wanneer de verdachte inlogt op een webmail related internetpagina (!!)
  • Wanneer de verdachte contant zijn internetsessie betaald
  • Wanneer de verdachte met iemand praat tijdens een PC game

Mocht je een van deze vreemde (?) handelingen tegenkomen, dan wordt je geacht om de FBI te bellen en hun in te lichten over deze verdachte persoon. En dit was nog maar een flyer speciaal gericht aan internetcafé eigenaren. Zo hebben ze speciale flyers laten maken voor hotels, tankstations, tattooshops en zelfs voor mensen die bij de Praxis komen 🙂

Sterker nog, mocht je iemand kennen die enorm bezorgd is om zijn privacy (slik), dan mag je er vanuit gaan dat deze persoon een aanslag wilt plegen en dien je zo snel mogelijk iemand te bellen. Hoe bedoel je, lichtelijk paranoïde?

Voor de geïnteresseerde onder ons…hier vindt je de volledige verzameling flyers welke door de FBI inmiddels verspreid worden onder de mensen. Maar bedenk wel voordat je op de link klikt dat de FBI jou ook een terrorist vindt als je content leest die over militaire technieken en revolutionaire literatuur gaan 🙂