BOINNK steelt nieuwsartikel van PrivacyGuru.nl


Nu toch maar even een nieuwsbericht tussendoor. Het schijnt in de wereld van bloggen totaal hip te zijn om elkaars berichten maar te stelen zonder bronvermelding. Zo kwam ik de site BOINNK tegen welke zomaar klakkeloos mijn eigen nieuwsberichten kopieert en plakt zonder enige vorm van bronvermelding. Dit steekt me enorm, want de artikelen die ik schrijf zijn allemaal geschreven in mijn eigen vrije tijd en met veel onderzoekszin.

Het betreft hier mijn nieuwsbericht over de gevolgen van de nieuwe voorwaarden van Google. Ik vond het noodzakelijk om de nieuwe voorwaarden van Google beter toe te lichten aan de gewone man en daar heb ik toch wel wat tijd in gestoken. Zelf heb ik over dat artikel een hele avond gedaan en het steekt me dan ook enorm als er anderen met mijn werk er vandoor gaan. En dat is tot daar aan toe. Maar geef dan een bronvermelding en zet dan niet boven je artikel “Met dank aan Shirley van der Tuijn”. Wie de neuk is Shirley van der Tuijn ineens?

Daar mijn artikel heel goed bezocht wordt en gezien mijn waarderingssysteem ook gewaardeerd wordt, zou ik het bijzonder prettig vinden als men het artikel verwijdert van hun blogsysteem. Tevens zou een excuses van BOINNK en van die Shirley wel gepast zijn.

Mocht BOINNK toch over zijn gegaan naar het verwijderen van mijn bericht, dan is er hier een kopie te vinden

UPDATE: Bronvermelding is inmiddels toegepast op het artikel.